Kwaliteit en nauwkeurigheid van de automatische bloeddrukmeters

Om betrouwbare meetresultaten te kunnen leveren moeten de automatische bloeddrukmeters een combinatie zijn van hoge kwaliteit en precisie.

In de loop der jaren is het aantal bloeddrukmeters verkocht in de winkels van elektronisch materiaal, discounts en medische vakhandels steeds toegenomen. Spijtig genoeg zijn weinig van deze toestellen conform de vereisten van de Duitse Hypertensie Liga, de Britse Hypertensie Vereniging of de Europese Hypertensie Vereniging. Enkel op basis van de evaluaties gerealiseerd door deze hypertensie liga’s kan u de kwalitatief hoogwaardige bloeddrukmeters onderscheiden.
In verband met deze bloeddrukmeters heeft HARTMANN als doelstelling u de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden zodat elke persoon die zijn arteriële bloeddruk meet zeer nauwkeurige meetresultaten bekomt.

Alle Tensoval toestellen beantwoorden aan de meest strenge vereisten van de liga’s voor hypertensie. Daarenboven tonen andere studies aan dat onze automatische bloeddrukmeters de beste resultaten leveren zelfs in specifieke omstandigheden zoals zwangerschap of hartritmestoornissen.
Artsen en gerenommeerde experten in de gezondheidszorg bevestigen dat u volledig mag vertrouwen op onze Tensoval automatische bloeddrukmeters.

Uw gezondheid ligt ons nauw aan het hart!