Automatische bloeddrukmeters

De Tensoval bloeddrukmeters zijn zeer veilig door hun gebruiksvriendelijkheid en hun nauwkeurige metingen. Het is niet van belang of u thuis bent of buitenshuis, jong of oud, alleen of met twee, Tensoval biedt de ideale oplossing voor iedereen en draagt bij tot optimale controle van uw bloeddruk in uw dagelijks leven.
Regelmatige en betrouwbare controles van de arteriële bloeddruk zijn belangrijk bij risicofactoren zoals cardiovasculaire aandoeningen.

 

Automatische bovenarm- bloeddrukmeter

Het assortiment automatische bloeddrukmeters van HARTMANN bevat twee bloeddrukmeters voor de bovenarm: Tensoval Duo Control en Tensoval Comfort. Dankzij een innoverende technologie garanderen wij u precieze en betrouwbare meetresultaten.

Meer informatie over de automatische bovenarmbloeddrukmeters

Automatische polsbloeddrukmeter

Indien u uw vitale functies wenst te controleren om cardiovasculaire aandoeningen te voorkomen, is Tensoval mobil de automatische bloeddrukmeter voor de pols die u nodig heeft. Dankzij de grote toetsen is deze zeer gebruiksvriendelijk. Daarenboven heeft deze bloeddrukmeter een groot geheugen voor het opslaan van 2x60 meetwaarden.

Meer informatie over de automatische polsbloeddrukmeters